Profil

Entreprenørfirmaet Gustav H. Christensen A/S har mere end 30 års erfaring, men hviler ikke på laurbærrene af den grund.

Firmaet er altid åbent over for nye initiativer og muligheder i branchen og er derfor ofte blandt de første, der kan løse nye specialopgaver. Firmaet er en allround entreprenørforretning med erfarne og kvalitetsbevidste medarbejdere, der udfører kloak-
og vejarbejde, byggemodning, jord- og belægningsarbejder, nedrivninger, blokvognstransporter samt kran- og containerarbejde.

Historie:

Entreprenørfirmaet Gustav H. Christensen A/S blev stiftet i 1974.
De første år havde Gustav H. Christensen A/S ansat to mand, og opgaverne lød mest på byggemodning og mindre vejarbejder.

Der var dog godt gang i forretningen, og firmaet var blandt andet med til at udvide hovedvejen fra Tjørring og ind mod Herning.

I starten af 1982 var der beskæftiget ca. 20 mand i firmaet. I dag er der ansat ca. 60 medarbejdere, og når behovet opstår, udvides antallet ved at samarbejde med dygtige underleverandører.

I 1994 blev Lars Kristensen ansat i firmaet som projektleder, og den 1. august 2000 trådte han ind i aktieselskabet med en ejerandel på 50 procent. I 2006 blev generationsskiftet så fuldendt og Lars Kristensen er i dag direktør

Kontakt

Gustav H. Christensen A/S

​​Enggårdvej 33,
​7400 Herning

Telefon: 97 16 13 00

E-mail: ghc@ghc1.dk

Faktura e-mail: faktura@ghc1.dk

CVR: 25519183

Vi er medlem af:​

Vi kan altid hjælpe dig

Ønsker du, at vi ringer dig op omkring en opgave eller et godt tilbud, så skal du blot udfylde denne formular, og så ringer vi hurtigst muligt til dig.

Vi ser frem til at snakke med dig!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt