Anlæg og brolægning

Brolægning

Brolægning kræver fagfolk, der med stor nøjagtighed lægger hver en sten, så den er med til at fuldende det samlede billede af en rolig overflade. Hos Entreprenørfirmaet Gustav H. Christensen A/S udfører vi alle former for brolægning med granit og beton for både private og virksomheder. Vi har blandt andet stået for belægninger i rundkørsler og i Herning midtby samt i private haver i tæt samarbejde med vores anlægsgartnere.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på brolægningsopgaver både hos private grundejere og ved større anlægsprojekter.​

Anlæg

Entreprenørfirmaet Gustav H. Christensen A/S løser anlægsopgaver i både private haver og større offentlige anlæg.
Vores veluddannede anlægsgartnere og brolæggere, arbejder sammen om at udføre komplette løsninger, så Du kun skal henvende sig ét sted.

Er der brug for kompetente råd fra en havearkitekt, træder vores anlægsgartnere også gerne til og tegner et forslag til havens eller anlæggets opbygning ud fra dine ønsker. Anlægsgartnerne giver også gerne råd om pasningen af haven eller anlægget.

Kontakt os​

Ønsker du tilbud på en specifik arbejdsopgave, eller har du spørgsmål til Gustav H. Christensen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på 97 16 13 00 eller skrive en e-mail på ghc@ghc1.dk.

Du kan også hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular længere nede på siden, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om eller få et lækkert tilbud på.​

Vi ser frem til at høre dig!

Kontakt

Gustav H. Christensen A/S

​​Enggårdvej 33,
​7400 Herning

Telefon: 97 16 13 00

E-mail: ghc@ghc1.dk

Faktura e-mail: faktura@ghc1.dk

CVR: 25519183

Vi er medlem af:​

Vi kan altid hjælpe dig

Ønsker du, at vi ringer dig op omkring en opgave eller et godt tilbud, så skal du blot udfylde denne formular, og så ringer vi hurtigst muligt til dig.

Vi ser frem til at snakke med dig!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt