Nyanlæg og asfaltreparationer

Også når det gælder asfaltarbejde løser Entreprenørfirmaet Gustav H. Christensen A/S opgaver for både private og virksomheder. Vi anlægger nye asfaltveje, P-pladser og udfører reparationer. Vores erfarne asfalthold står altid parat til hurtigt og effektivt at reparere huller i vejene – og jo hurtigere vi kommer ud, jo færre omkostninger.

Vi hjælper med alle typer af asfaltering og vores erfarne asfalthold kan håndtere både store og små opgaver. Vi tilbyder altid vores ekspertviden og yder en god service i arbejdet med at finde den bedste løsning til netop din opgave. Med over mange års erfaring er vi specialister i skræddersyede løsninger inden for asfaltering og vedligeholdelse

Kontakt os​

Ønsker du tilbud på en specifik arbejdsopgave, eller har du spørgsmål til Gustav H. Christensen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på 97 16 13 00 eller skrive en e-mail på ghc@ghc1.dk.

Du kan også hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular længere nede på siden, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om eller få et lækkert tilbud på.​

Vi ser frem til at høre dig!

Kontakt

Gustav H. Christensen A/S

​​Enggårdvej 33,
​7400 Herning

Telefon: 97 16 13 00

E-mail: ghc@ghc1.dk

Faktura e-mail: faktura@ghc1.dk

CVR: 25519183

Vi er medlem af:​

Vi kan altid hjælpe dig

Ønsker du, at vi ringer dig op omkring en opgave eller et godt tilbud, så skal du blot udfylde denne formular, og så ringer vi hurtigst muligt til dig.

Vi ser frem til at snakke med dig!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt