Jordarbejde

Som entreprenørfirma er den vigtigste ressource, næst efter vores medarbejdere, vores maskinpark. Vi vedligeholder og udbygger den derfor løbende, så den hele tiden kan leve op til de krav, vores mangeartede opgaver stiller. Med vores gravemaskiner på larvebånd, dozere, viremaskiner og gummigeder graver vi os igennem alle typer jordarbejder.

Vi har blandt andet stået for jordarbejdet ved de fleste motorvejsbroer mellem Herning og Give, været med til at udvide landingsbanen på Ålborg Flyvestation og har anlagt adskillige søer.

Kontakt os​

Ønsker du tilbud på en specifik arbejdsopgave, eller har du spørgsmål til Gustav H. Christensen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på 97 16 13 00 eller skrive en e-mail på ghc@ghc1.dk.

Du kan også hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular længere nede på siden, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om eller få et lækkert tilbud på.​

Vi ser frem til at høre dig!

Kontakt

Gustav H. Christensen A/S

​​Enggårdvej 33,
​7400 Herning

Telefon: 97 16 13 00

E-mail: ghc@ghc1.dk

Faktura e-mail: faktura@ghc1.dk

CVR: 25519183

Vi er medlem af:​

Vi kan altid hjælpe dig

Ønsker du, at vi ringer dig op omkring en opgave eller et godt tilbud, så skal du blot udfylde denne formular, og så ringer vi hurtigst muligt til dig.

Vi ser frem til at snakke med dig!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt