Profil

Entreprenørfirmaet Gustav H. Christensen A/S har mere end 30 års erfaring.

Læs mere om os

Entreprenørfirmaet Gustav H. Christensen A/S har mere end 30 års erfaring, men hviler ikke på laurbærrene af den grund.

Firmaet er altid åbent over for nye initiativer og muligheder i branchen og er derfor ofte blandt de første, der kan løse nye specialopgaver. Firmaet er en allround entreprenørforretning med erfarne og kvalitetsbevidste medarbejdere, der udfører kloak- og vejarbejde, byggemodning, jord- og belægningsarbejder, nedrivninger, blokvognstransporter samt kran- og containerarbejde.

Historie:

Entreprenørfirmaet Gustav H. Christensen A/S blev stiftet i 1974.

De første år havde Gustav H. Christensen A/S ansat to mand, og opgaverne lød mest på byggemodning og mindre vejarbejder.

Der var dog godt gang i forretningen, og firmaet var blandt andet med til at udvide hovedvejen fra Tjørring og ind mod Herning.

I starten af 1982 var der beskæftiget ca. 20 mand i firmaet. I dag er der ansat ca. 65 medarbejdere, og når behovet opstår, udvides antallet ved at samarbejde med dygtige underleverandører.

I 1994 blev Lars Kristensen ansat i firmaet som projektleder, og den 1. august 2000 trådte han ind i aktieselskabet med en ejerandel på 50 procent. I 2006 blev generationsskiftet fuldendt og Lars Kristensen er i dag direktør