Kloakarbejde

Vi lægger vægt på at være et professionelt firma, hvor faglighed, erfaring og viden følges ad. Det gælder også, når vi udfører kloakarbejde for både private og virksomheder. Hos Gustav H. Christensen A/S har vi derfor ansat tre autoriserede kloakmestre, som sikrer, at vi altid udfører kloakarbejdet på den fagligt korrekte måde.

Vi udfører alle typer af kloakopgaver, lige fra stikledninger på den private parcel til hovedkloakken i den stærkt trafikerede midtby, men vi træder også til, når der er problemer for eksempel i forhold til sammenstyrtninger og angreb af rotter.

Kontakt os​

Ønsker du tilbud på en specifik arbejdsopgave, eller har du spørgsmål til Gustav H. Christensen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på 97 16 13 00 eller skrive en e-mail på ghc@ghc1.dk.

Du kan også hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular længere nede på siden, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om eller få et lækkert tilbud på.​

Vi ser frem til at høre dig!

Kontakt

Gustav H. Christensen A/S

​​Enggårdvej 33,
​7400 Herning

Telefon: 97 16 13 00

E-mail: ghc@ghc1.dk

Faktura e-mail: faktura@ghc1.dk

CVR: 25519183

Vi er medlem af:​

Vi kan altid hjælpe dig

Ønsker du, at vi ringer dig op omkring en opgave eller et lækkert tilbud, så skal du blot udfylde denne formular, og så ringer vi hurtigst muligt til dig.

Vi ser frem til at snakke med dig!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt